Üdvözlöm!

Fábri Tibor vagyok, családfő, három gyönyörű gyermek édesapja, így első kézből tudom, milyen fontos döntés a nagybetűs OTTHON megteremtése.

De legyünk őszinték. Ma Magyarországon a legtöbb embernek akár kisebb- akár nagyobb összegű hitellel ki kell egészíteni a megtakarításukat ahhoz, ha lakást szeretnének venni, vagy éppen házat építeni.

Friss házasként, fiatalon, személy szerint is beleestem egy rossz hitelbe. Tájékozatlan voltam, rábíztam a családom és a saját jövőmet egy emberre, aki eladott Nekem egy olyan hitelt, ami inkább Neki volt előnyös, mint Nekem.

Ma már több éves tapasztalattal a kezemben, és rengeteg okítással a fejemben, a háttérben egy, a pénzpiacon kiemelkedő helyet elfoglaló céggel, elmondhatom, hogy ügyfeleimnek a piacon a legkedvezőbb hiteleket tudom közvetíteni, a régi hiteleket kiváltani, hozzásegítve ezzel családok százait a nyugodt élethez.

A C&I Hitelnet Kft. partnereként számos bank aktuális ajánlatát tudom összevetni, és azt személyre szabottan tudom ügy intézni Önnek. Mert egy hitel is lehet jó. Akár egyedi ajánlatra is van lehetőség.

Ha hitel, akkor biztosítás. Mivel a hitel feltétele a fedezet biztosítása, így kiszélesítettem a tanulmányaimat, és biztosításkötésre is szakosodtam. Hogy partnereim egy helyen mindent el tudjanak intézni. A bankba csak a szerződés aláírására kell befáradnia, előre egyeztetett időpontra.

Mert Nálam minden ügyfél prémiumügyfél.

Amennyiben utánam szeretne nézni, megtalál a Magyar Nemzeti Bank oldalán.

Keressen Bizalommal

Fábri Tibor

vezető pénzügyi szakértő